Skip to main content

Градска пореска управа

КОПИЈЕ ПОРЕСКИХ РЕШЕЊА У СВИМ ЈЕДИНИЦАМА ЈП „ПОШТА СРБИЈЕ“

  • Почетна
  • -
  • КОПИЈЕ ПОРЕСКИХ РЕШЕЊА У СВИМ ЈЕДИНИЦАМА ЈП „ПОШТА СРБИЈЕ“

Градска пореска управа Града Новог Сада обавештава обвезнике физичка лица да је, као и претходне године, у сарадњи са Јавним предузећем „Пошта Србије“ омогућила преузимање копије Решења о утврђеном порезу на имовину за 2023. годину у свим радним јединицама ЈП „Пошта Србије“ на територији Града Новог Сада, као и свим радним јединицама насељених места која припадају Граду Новом Саду.

Како је слање и достављање решења донетих у масовном обрачуну пореза на имовину физичких лица за 2023. годину окончано, Градска пореска управа Града Новог Сада позива обвезнике пореза на имовину који не воде пословне књиге, a који нису примили Решење за 2023. годину да копију истог преузму у радним јединицама ЈП „Пошта Србије“.

Поред пореских обвезника којима је дистрибуција и уручење решења вршена путем ЈП „Пошта Србије“ и пореским обвезницима који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа, укупно њих 65905 који су решење добили у електронском формату, остављена је могућност да копије Решења о утврђеном порезу на имовину за 2023. годину преузму у радним јединицама ЈП „Пошта Србије“.

Градска пореска управа Града Новог Сада, наставља са имплементацијом иновативних решења у свом раду, са циљем побољшања и унапређивања квалитета услуга које пружа.

Заједно градимо наш Град.