Skip to main content

Градска пореска управа

ДИСТРИБУЦИЈА РЕШЕЊА ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА 2024. ГОДИНУ

  • Почетна
  • -
  • ДИСТРИБУЦИЈА РЕШЕЊА ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА 2024. ГОДИНУ

Градска пореска управа Града Новог Сада обавештава обвезнике физичка лица да у среду 6. марта текуће године, почиње дистрибуција решења којим је утврђен порез на имовину за 2024. годину за пореске обвезнике који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа односно за укупно 77 863 пореских обвезника, док ће дистрибуција и уручење решења путем Јавног предузећа „Пошта Србије“ за пореске обвезнике који немају потврђено е-сандуче на порталу еУправа почети средином месеца. Решења са утврђеним обавезама по основу пореза на имовину за 2024. годину, ове као и претходних година порески обвезници добиће заједно са уплатницама. 

Обвезници који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа, Упутство за преузимање документа из еСандучета могу пронаћи на порталу еУправа https://euprava.gov.rs/eSanduce_uputstvo и на сајту Градске пореске управе.  

Информације као и одговоре на све недоумице поводом решења којим је утврђен порез на имовину за 2024. годину заинтересована лица поред шалтер сале у Улици Војвођанских бригада бр. 24-26 и инфо-пулта Градске пореске управе у ТЦ „Променада“, могу добити и путем електронске поште на мејл адресу gpu@novisad.rs, као и на бројеве телефона: 4871-707, 4871-751.
Заједно градимо наш Град.   
Нови Сад, 5. март 2024. године