Skip to main content

Градска пореска управа

ПОЗИВ ПОРЕСКИМ ОБВЕЗНИЦИМА ДА ИЗМИРЕ СВОЈЕ ОБАВЕЗЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

  • Почетна
  • -
  • ПОЗИВ ПОРЕСКИМ ОБВЕЗНИЦИМА ДА ИЗМИРЕ СВОЈЕ ОБАВЕЗЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

Поводом опомена које је Градска пореска управа Града Новог Сада упутила правним лицима, предузетницима и физичким лицима за доспеле неизмирене обавезе по основу изворних јавних прихода, чланица Градског већа за буџет, финансије и инвестиције Адријана Месаровић позвала је све пореске обвезнике да своје доспеле обавезе измире до краја године и тиме избегну даљи обрачун и наплату законом прописане камате која на данашњи дан износи 15%.

Стање на рачуну пореза на имовину, физичка лица могу добити на Инфо пулту Градске пореске управе у ТЦ Променада, шалтер сали Градске пореске управе у Улици Војвођанских бригада бр. 24-26 и шалтер месту Градске пореске управе у просторијама ЈКП  "Информатика" на Булевару Слободана Јовановића бр. 15, као и упитом на мејл адресу gpu@novisad.rs , и путем налога на Порталу еУправа.  

Чланица Градског већа за буџет, финансије и инвестиције Адријана Месаровић је подсетила суграђане да је омогућено преузимање копије Решења о утврђеном порезу на имовину за 2022. годину у свим радним јединицама ЈП „Пошта Србије“ на територији Града Новог Сада као и свим радним јединицама насељених места која припадају Граду Новом Саду.