Skip to main content

Градска пореска управа

Нова услуга – Преузимање решења о порезу на имовину у ЈП „ПОШТА СРБИЈЕ“

  • Почетна
  • -
  • Нова услуга – Преузимање решења о порезу на имовину у ЈП „ПОШТА СРБИЈЕ“

Градска пореска управа Града Новог Сада обавештава обвезнике физичка лица да је у сарадњи са Јавним предузећем „Пошта Србије“ уведена потпуно нова услуга којoм се омогућава преузимање копије Решења о утврђеном порезу на имовину за 2022. годину у свим радним јединицама ЈП „Пошта Србије“ на територији Града Новог Сада као и свим радним јединицама насељених места која припадају Граду Новом Саду.
Како је слање и достављање решења донетих у масовном обрачуну пореза на имовину физичких лица за 2022. годину окончано, Градска пореска управа Града Новог Сада омогућила је обвезницима пореза на имовину који не воде пословне књиге да могу преузети копију свог Решења о утврђеном порезу на имовину уз важећу личну карту.
Поред пореских обвезника којима је дистрибуција и уручење решења вршена путем Јавног предузећа „Пошта Србије“ и пореским обвезницима који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа укупно њих 51235 који су решење добили у електронском формату, остављена је могућност да копије Решења о утврђеном порезу на имовину за 2022. годину преузму у радним јединицама ЈП „Пошта Србије“.
Градска пореска управа Града Новог Сада, наставља са имплементацијом иновативних решења у свом раду, са циљем побољшања и унапређивања квалитета услуга које пружа.
Заједно градимо наш Град.