Skip to main content

Gradska poreska uprava

Sistem za upravljanje redovima

  • Početna
  • -
  • Sistem za upravljanje redovima

Poštovani sugrađani, obaveštavamo Vas da je Gradska poreska uprava Grada Novog Sada u cilju unapređenja svog rada kao servisa u službi građana, u šalter sali u ulici Vojvođanskih brigada 24-26 pustila u rad sistem za upravljanje redovima čekanja.
Uvođenjem novog sistema postiže se visokotehnološka organizacija poslovanja, što građanima omogućava da sami odaberu da li će svoj red sačekati u šalter sali ili će za to vreme obaviti neke druge obaveze van sale, dok je prioritet prilikom zakazivanja i usluživanja omogućen našim sugrađanima starijim od 70 godina, osobama sa invaliditetom, trudnicama i roditeljima sa bebom.
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je navedenim sistemom omogućeno i eZakazivanje, kojim se ostavlja mogućnost građanima da putem elektronske pošte ili SMS-a zakažu termin na šalterima Gradske poreske uprave čime na efikasan način vrše planiranje svog vremena.
Gradska poreska uprava Grada Novog Sada, kao i do sada, nastavlja sa implementacijom inovativnih rešenja u svom radu, sa ciljem poboljšanja i unapređivanja kvaliteta usluga koje pruža.
Zajedno gradimo naš Grad.